OVER ONS

Pand P Podium is sinds 2020 een stichting (met de culturele ANBI status) gevestigd in Eindhoven. Wij richten ons op live muziek met een eigenzinnig karakter. Onze concerten vinden plaats in het theater van Pand P aan de Leenderweg 65 in Eindhoven

Door de ticketprijs laag te houden proberen we de concerten toegankelijk te houden voor een breed publiek.

Om de twee weken organiseert Pand P Podium een live muziek concert in theater Pand P. Wij willen graag een podium bieden voor vernieuwende, getalenteerde muzikanten en een bijdrage leveren aan het culturele muziekklimaat in Eindhoven. Theater Pand P heeft twee prachtig geoutilleerde zalen ter beschikking waar de muziek goed tot haar recht komt en het publiek aandachtig luistert.

Wij stimuleren graag nieuwe samenwerkingsverbanden tussen muzikanten en bieden muzikanten een plek om zich verder te ontwikkelen. Bijzondere muzikale projecten zijn welkom.


NIEUWSBRIEF

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vraag aan door hier te klikken:


ABONNEMENT

Je kan een jaarabonnement nemen bij Pand P Podium. Dan zijn alle concerten gratis toegankelijk vanaf de dag dat je bestelt tot een jaar later. De abonnementen zijn beschikbaar voor slechts 40 Euro! Bestellen kan door een Email te sturen naar : pand-p-podium@dds.nl


HISTORIE

Pand P Podium is een nieuw initiatief vanuit Pand P, dat is ontstaan tijdens corona. Waar verschillende podia ophielden met programmering tijdens corona, kwam Pand P Podium op voor de muzikant door een laagdrempelige plek aan te bieden waar nog wel gespeeld kon worden. Nieuw en bij voorkeur lokaal talent kon zo blijven optreden op een live podium en werken aan hun presentatie. Pand P Podium ging sindsdien verder met het organiseren van intieme concerten met een eigenzinnig karakter en richtte hiervoor een eigen stichting op. (Bron: site Eindhoven Cultuurprijs)

www.eindhovencultuurprijs.nl 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Stichting Cultuur Eindhoven, X-Amarte fonds, Nationaal Podium Plan en Fonds Podium Kunsten.